Waarom detailen? / FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

Detailing houd in dat uw voertuig naar eigen wens behandeld kan worden. Van het reinigen van het interieur of exterieur tot polijsten en het aanbrengen van een glascoating. Alles wordt gedaan met het doel om perfectie na te streven waarbij net dat stapje extra wordt gezet.

Waar bij een wasstraat met borstels op machines uw voertuig wordt gereinigd, werken wij uitsluitend met de veiligste methoden om uw lak in top staat te houden.

Waar een wasstraat niet komt reinigen wij tot in de diepste hoekjes om een perfect resultaat na te streven. De kans op lakschade aan uw voertuig bij het gebruik van een wasstraat is iets wat u niet wil en waar wij met uiterste zorg mee om gaan.

Als u meer informatie wenst over waarom onze service beter is, en het u elke cent waard zult zijn die u betaalt, bel ons dan nu: +31 6 402 37 085

Hoe lang het zal duren, hangt af van hoe u het object onderhoudt na het detailen. Voor de langste levensduur dient u ervoor zorgen dat u de juiste materialen en technieken gebruikt voor toekomstige wasbeurten, zodat de lak niet opnieuw wordt beschadigd. Ook beïnvloed de omgeving de duur van het resultaat. 

Het is niet vanzelfsprekend dat alle oneffenheden in de lak kunnen worden hersteld met het detailen van het object. Bij niet volledig te herstellen oneffenheden zal er altijd overleg gepleegd worden.

Wanneer u bepaalde wensen heeft kunt u dit altijd met ons bespreken. Het samenstellen van een pakket is geen enkel probleem. Er wordt met grote zorg geluisterd naar uw wensen. 

Ja, verwijder al uw waardevolle bezittingen alvorens wij beginnen, zodoende kunnen we lastige discussies acteraf voorkomen. Daarnaast is Care 4 Cars detailing niet verantwoordelijk voor eventuele achtergebleven waardevolle spullen.

Wij zijn gevestigd op:
Ringelpoef 4f
4112 MA Beusichem

info@care4carsdetailing.nl

+31 6 402 37 085