Portfolio

Zie hieronder een aantal van onze reeds voltooide projecten. Enthousiast geworden? Neem direct contact op of bekijk onze diensten!

BMW f11 - Exclusive detailing

IGL Coatings Quartz

Na 9 jaar was een goede detail niet overbodig. De auto zat op het eerste gezicht alleen vol met krassen van de wasstraat. Na het weg polijsten van die krassen werden de diepere krassen zichtbaar. Na overleg met de klant is besloten om waar mogelijk zoveel mogelijk lak te corrigeren.

Nadat het gewenste resultaat behaald was is gekozen voor een coating voor langdurige bescherming en makkelijk onderhoud van de lak.

De klant en ik zijn zeer tevreden met het resultaat.

BMW M550d - Exclusive detailing

IGL Coatings Kenzo

Dit koppelmonster heeft binnen gestaan voor een full exclusive detail. Wat een prachtige individual kleurstelling heeft deze BMW.

Na het polijsten is de lak beschermd met IGL Coatings Kenzo. Deze glascoating is een 2 componenten coating met bescherming tot wel 5 jaar! Een glascoating zorgt voor optimale bescherming tegen water, vuil en krassen en geeft de auto een geweldige glans. Dit iedere keer nadat de auto is gewassen. Het wassen gaat zeer makkelijk omdat het vuil zich niet hecht aan de lak.

Verder is het interieur gereinigd en het leder gevoed en beschermd met een coating, zijn de velgen gereinigd en beschermd met een coating en zijn de ramen voorzien van een coating zodat de ruitenwissers minder gebruikt hoeven worden. Ook de motorruimte is gereinigd.

Wat een prachtig resultaat !

 

BMW e36 cabrio - Exclusive detailing

BMW e36 cabrio – Exclusive detail
IGL Coatings Kenzo

Deze prachtige 20 jaar oude BMW was door de eigenaar al technisch in top staat gebracht en na deze behandeling is de auto nu ook in optische topstaat.

De auto is in 2 stappen gepolijst en afgewerkt met IGL Coatings Kenzo glascoating welke tot 5 jaar bescherming en glans bied. 
De wielen gedemonteerd, gereinigd en voorzien van IGL Wheel coating om deze na het poedercoaten in topstaat te houden. 
De kunststof ongespoten delen zijn gereinigd en voorzien van IGL Trim coating voor het behoud van de mat zwarte kleur. 
De ramen zijn gepolijst en gereinigd en voorzien van IGL Window coating waarbij door de rijwind het water van de ruiten geblazen wordt. 
De koplampen zijn voorzien van IGL Headlight coating om verwering tegen te gaan.

De klant was zeer betrokken tijdens de behandeling om er zeker van te zijn dat we het best mogelijke resultaat behaalden.

Weer een geslaagd project!

Citroen C3 - Small detailing

Ook voor de kleinere auto’s als deze is een passende behandeling samen te stellen. 
Deze Citroën kan weer goed voor de dag komen